Jador a lansat o piesa cu Alex Velea „Arde-ma baby”

Jador a devenit cunoscut publicului larg după participarea la show-ul Puterea dragostei. De asemenea, melodiile sale se bucură de un real succes, fiind unul dintre cei mai populari artiști ai momentului în România. Recent, acesta a făcut live pe pagina sa de Instagram, unde le-a făcut fanilor o dezvăluire neaștepată, și anume aceea că ar putea participa la Asia Express.
Pe lângă faptul că îi plac competițiile, Jador mai adoră și muzica. Acesta este lăutar și cântă cu o formaţie la diverse evenimente, dar are şi câteva melodii lansate în ultimii ani şi câteva colaborări cu manelişti cunoscuţi. Melodiile scoase de acesta se bucură de un număr mare de vizualizări pe YouTube, precum și de o mulțime de fani pe conturile de socializare. Jador a urmat cursurile Facultatea de Relaţii Internaţionale, în 2017, însă a ales să facă muzică.
Acesta a scosa o piesa cu Lino Golden ” Dau moda” care a avut succes. insa artistul ne-a promis o piesa si cu Alex Velea. Acesta s-a tinut de promisiune, piesa este „bomba”.