Iubitul Andreei Marin, declarații în premieră

Adrian Brâncoveanu a vorbit, în premieră, despre povestea de dragoste cu fosta Zână a Surprizelor și asigură pe toată lumea că este o femeie cât se poate de naturală, care îl onorează cu prezența.

„Este o onoare și o plăcere în același timp. Este mult, mult mai naturală. Mult mai naturală decât o cunosc toți ceilalți”, a spus Adrian.

Relația dintre ei a început cu o prietenie, nu a fost dragoste la prima vedere, însă treptat și-au făcut loc sentimentele de iubire și acum trăiesc o poveste cât se poate de fericită.

După o perioadă în care și-au trăit dragostea la distanță, Adrian s-a mutat de câteva luni în București și acum testează, alături de Andreea, o nouă etapă a relației lor, respectiv traiul în comun.

Andreea și Adrian s-au cunoscut, într-un spital, într-un moment nefericit pentru diplomat.

„Eu nu mai eram dispusă să am o relaţie. Am trecut prin momente grele. L-am pierdut pe tata…Întâlnirea noastră a fost legată de sănătate. De acest necaz în familie. Nu o să intru în detalii pentru că nu este povestea mea, ci a familiei lui. A fost la un spital. Ne-am apropiat. Aproape trei ani avem de când suntem împreună. A fost dificil la distanţă. El în Africa, eu în România. (…) Nu sunt împotriva căsătoriei, dar nu mai este o prioritate pentru mine. Îi văd sensul acolo unde oamenilor li se potriveşte”

, spunea, mai demult, Andreea Marin.