IUBITORII VULPIȚEI DE LA ACCES DIRECT AU ÎNGHEȚAT! O PAȘTE PUȘCĂRIA! VIOREL E GATA S-O FACĂ ȘI PE ASTA

E scandal uriaș între Veronica, zisă Vulpița, și Viorel, soțul ei. De altfel, este o continuare a circului început, din păcate, în urmă cu multe luni. Dar tristul spectacol este mai contagios decât coronavirusul, din câte se pare, audiența Acces Direct fiind foarte mare atunci când cei doi intră în rol, pe platou.
Ultimul anunț i-a făcut pe fanii tristelor episoade de la Acces Direct să se sperie! Veronica Stegaru, cunoscută drept Vulpița de la Acces Direct, este amenințată de celălalt celebru al Accesului, Viorel, soțul ei. Nici mai mult, nici mai puțin, acesta vrea s-o vadă la pușcărie pe ”transformata” lui soție, de când a apărut, întâmplător, pe sticlă.

Iubitorii Vulpiței de la Acces Direct au înghetaț! Viorel o vrea la pușcărie
Scandalul dintre Veronia și Viorel Stegaru se acutizează. Viorel este foc și pară pe Vulpița lui și vrea să o vadă după gratii. La pușcărie. Asta pentru că femeia s-ar fi întâlnit cu mai mulți bărbați, de când a devenit celebră, scrie impact.ro.

Viorel Stegaru și Veronica, alias Vulpița, transformat într-un celebru cuplu probabil de o minte bolnavă, nu se mai înțeleg așa bine. Că e regie, că nu e, Viorel este atât de supărat pe soția lui încât ar vrea să o vadă în spatele gratiilor. În prima fază a scandalului, Viorel i-a aruncat hainele pe geam Vulpiței.

Vulpița, la pușcărie? Viorel a luat foc: ”Nu mai pot!”
Viorel o acuză pe Vulpița de infidelitate, ba chiar s-ar fi întâlnit nu cu unul, ci cu mai mulți bărbați! Iar de aici a plecat scandalul monstruos. „Lasă că vedea ea ce pățește de acum înainte! Să îmi dea și mie indicații unde a fost aseară, ce a făcut și… Mă ia ca prostul… de prost! O să vadă ea ce o să pățească, de acum înainte. Eu nu îi mai zic nimic! Nu mai pot, mi-a ajuns cuțitul la os!”, a spus Viorel.

„Și când dă Veronica telefon, spune că eu sunt vinovat, că eu fac scandal, dar ea face, când ajunge la apartament, nu eu! Cum deschide ușa, începe să mă strâmbe. Dar eu am ajuns râsul ei? Am fost eu bun, cât am fost, dar nu mai! Gata! S-a terminat cu bunătatea!”, a amenințat Viorel.

„O să vadă ea, garantat 100%, că o să se ducă. S-ar putea, cu legea, să facă și închisoare! Eu sunt sigur că o să facă 100%. Eu am un avocat bun, la Bârlad, am un judecător bun, la Bârlad, cu care am vorbit, știu ce au de făcut! Și o să iasă”, a conchis Viorel Stegaru.