Iubire INTERZISĂ! O mamă, îndrăgostită de fiul ei, întreține relații intime cu acesta. „Nimic nu poate interveni între noi. Trebuie să fiu cu el”. Mărturii șocante

Monica Mares, în vârstă de 36 de ani, s-a îndrăgostit de fiul ei biologic și are o relație cu acesta. Ea a povestit cum a ajuns să formeze un cuplu cu cel pe care l-a născut în urmă cu 19 ani.

O mamă s-a îndrăgostit de fiul regăsit

Mama și fiul ei formează un cuplu

Monica Mares și fiul său, Caleb Peterson riscau 18 luni de închisoare pentru incest în luna martie 2017, însă judecătorii au hotărât să îi lase în libertate atâta timp cât nu aveau relații nepotrivite. Deși și-au recunoscut vina, cei doi au jurat că nimic nu îi va ține separați.

Femeia l-a născut pe Caleb Peterson în urmă cu 19 ani, când era doar o adolescentă de 16 ani. Ea a decis atunci să-l dea pe fiul ei spre adopție. Cei doi s-au reîntâlnit pentru prima dată în 2019, când femeia s-a dus să își ia fiul de la familia care îl adoptase, în Texas.

Mama s-a îndrăgostit de propriul fiu

Femeia a povestit cum a început povestea de dragoste cu copilul ei.„I-am spus: Scuze, nu știu cum vei reacționa. Sunt mama ta și tu ești fiul meu, dar eu m-am îndrăgostit de tine”,

„Iar el mi-a spus: Mi-a fost frică să-și spun, dar și eu m-am îndrăgostit de tine. El este dragostea vieții mele și nu vreau să-l pierd. Copiii mei îl iubesc, întreaga familie îl iubește. Nimic nu poate interveni între noi, nici măcar închisoarea. Trebuie să fiu cu el. Când voi ieși din închisoare, mă voi muta într-un stat care ne va permite să fim împreună”, a mai mărturisit Monica Mares.