El este italianul care a adus COVID-19 în România! Mărturiile lui Cesare Emendatori

Povestea nefardata a omului care a adus COVID-19 în România! Cesare Emendatori este un italian care şi-a căpătat ”faima” într-un conext greu pentru omenire. În Italia este un simplu om, dar în România este considerat ”pacientul zero”. Digi24 a realizat un interviu cu celebrul italian. Acesta este căsătorit cu o româncă şi le-a spus jurnaliştilor tot ce i s-a întâmplat lui, şi familiei sale, de când a ajuns să fie considerat pacientul zero.

Italianul, vinovat şi în România şi în Italia

Nu boala în sine, ci tot ce i s-a întâmplat lui și familiei lui și în România, și în Italia. Peste tot, era considerat cumva vinovat de oamenii din preajmă. Cei din România îi spuneau că a adus aici virusul din Italia, iar cei din Italia că l-a adus din România.

„La granița cu Marche, un focar neobișnuit în Rimini, se crede că ar avea legătură cu cele din Lombardia și este posibil ca totul să fi plecat de la această pizzerie. Proprietarul, în vârstă de 71 de ani, a fost diagnosticat pozitiv și ar fi călătorit mult la sfârșitul lunii februarie”, relata despre el presa italiană.