Irina Loghin a facut accident vascular! Familia abia si-a dat seama ce are. Cum se simte cantareata

Cantareata in varsta de 80 de ani se afla in America, alaturi de familia ei. Ionut Dolanescu si sotia lui sunt cei care o ingrijesc, in prezent.

Irina Loghin a facut accident vascular in urma cu 5 luni. La vremea respectiva, familia a refuzat sa ofere prea multe detalii. Cu toate astea, cantareata de muzica populara a marturisit recent, pentru click.ro, ce probleme de sanatate a avut. Aceasta a fost la un pas de a isi pierde viata.

In urma cu 5 luni, dupa o noapte de cantari, agitatie, stres si multi oameni cu care a intrat in contact, Irina Loghin a inceput sa se simta rau. Cantareata s-a sunat medicul de familie si i-a povestit ce simptome are. Acesta a trimis-o de urgenta la un consult neurologic.

Irina Loghin a facut accident vascular

„Accidentul vascular vine hoțește. Eram după o noapte pierdută, foarte stresată. Nu prea îți dai seama de pericol. Am simțit un disconfort foarte mare, o amețeală puternică și am luat legătura prima dată cu medicul de familie. Apoi cu medicul cardiolog care mă tratează de 20 de ani și cu psihiatrul. 

Mi s-a spus: „Mergeți de urgență la neurolog, că nu e de noi”. Am ajuns la domnul doctor Dan Mitrea, unde am făcut toate investigațiile și am primit un tratament. La o săptămână s-a văzut efectul. Recomandarea e ca fiecare persoană să știe să își facă analizele din șase în șase luni.

Simptomele mele nu știu dacă au indicat un accident vascular, dar, totuși, poate ceva în apropiere, căci am o vârstă și eu. Au ei probleme tinerii, dar eu! Medicul a știut să pună degetul unde trebuie”,a declarat Irina Loghin pentru sursa citata.