Ionuț Dolănescu, mesaj pentru fosta soție, deși nu au mai vorbit de 13 ani

Înainte de a se căsători cu Doinița, Ionuț Dolănescu a fost însurat timp de un deceniu cu Mariana. După ce s-a zvonit că motivul divorțului ar fi constat în infidelitatea interpretului de muzică populară, artistul i-a transmis un mesaj fostei soții, chiar dacă nu și-au mai vorbit timp de 13 ani! Se pare că mesajul lui Ionuț Dolănescu pentru fosta soție a stârnit rumoare.

Puţină lume ştie că Ionuţ Dolănescu a mai fost căsătorit o dată. Căsnicia lui a durat un deceniu. La acel moment s-a zvonit că i-a fost infidel Marianei, soţia de atunci. Se pare că cei doi nu şi-au mai vorbit de 13 ani, dar recent el i-a urat LA MULŢI ANI, prin intermediul unei emisiuni televizate.

Înainte de a se însura cu Doinita, Ionuţ Dolănescu a fost căsătorit cu o femeie mai mare ca el cu 10 ani. Aceasta avea o fetiţă dintr-o relaţie anterioară. În ciuda opunerilor din partea familiei lui, interpretul de muzică populară a locuit cu ea un deceniu. Căsnicia lor s-a stricat când el s-a îndrăgostit nebuneşte de Doinita, soţia actuală. Cu aceasta are 3 copii. După câte se zvoneşte, Ionuţ Dolănescu ar fi înşelat-o pe Mariana cu Doinita.
De la momentul divorţului, cei doi nu şi-au mai vorbit. Recent însă, într-o emisiune televizată, Ionuţ Dolănescu a transmis un mesaj pentru fosta soție.