La 2 zile după ce și-a îngropat soțul a intrat pe laptopul lui. Atunci a înțeles totul. S-a prăbușit

Emma Weaver încerca să-și adune viața pe bucățele, după ce soțul ei, prim locotenent al Armatei SUA Todd Weaver, a fost omorât în timpul serviciului în Afghanistan.

Emma își aducea bine aminte cum la funeraliile soțului a primit drapelul cu care era acoperit sicriul, ținând-o în brațe pe tânăra lor fiică, Kylie, scrie Peerfectmedia.info.

La două zile după înmormântare, ea a deschis laptopul răposatului ei soț și a rămas tablou.

Pe desktop erau două documente Word.  Se numea ”Dragă Emma”,

Scrisoarea Emmei suna astfel:

Dragă Emma!

Te iubesc mult, scumpo, și mereu te voi iubi. Și chiar dacă acum nu-ți sunt alături, să te liniștească totuși gândul că te privesc de sus.

Nu uita: Dumnezeu știa ce va fi mai bine pentru noi, înainte chiar de nașterea noastră. Să te liniștească acest gând. Nu a fost întâmplător. Chiar dacă ți-e greu să crezi asta acum, odată totuși vei crede.

Vreau să știi cât de importantă ești pentru mine. Eu nu-mi închipui o soție mai grijulie, mai frumoasă și mai iubitoare pentru mine. Amintirile despre ultimii noștri ani împreună sunt cele mai frumoase în viața mea.

Și chiar dacă se pare că viața mea s-a întrerupt prematur, eu am trăit o viață la care mulți doar visează. Eu m-am căsătorit cu femeia ideală. Am o fiică extraordinară care îmi trezește admirația în fiecare zi.

Am avut și doi câini mișto – cel puțin un timp îndelungat. Nici nu pot visa la ceva mai mult. Dacă ești tristă, amintește-ți cât ne-a fost de bine. Uită-te la fiica noastră cât e de frumoasă!

Spune-i că tata e acum în Rai, că se va uita la ea și o va proteja în fiece minut din fiecare zi.

Te iubesc, Emma. Să nu te temi niciodată să faci ce trebuie pentru fericire. E foarte important să găsești mai departe fericirea în viață.

Eu te iubesc.

Soțul tău iubit,

Todd