Informații șocante în cazul Caracal. Gheorghe Dincă le-a povestit deținuților cum au fost violate Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu

După aproape 4 luni de când Gheorghe Dincă a mărturisit în fața oamenilor legii că le-a violat și ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, cazul continuă să fie un adevărat mister. Din spatele gratiilor apar informații șocante despre „monstrul” din Caracal care a batjocorit și curmat viața celor 2 copile.

Ancheta din Caracal este departe de a se finaliza, iar din spatele gratiilor apar, aproape zilnic, informații șocante despre Gheorghe Dincă.

Bărbatul din Caracal se pare că a reușit în cele din urmă să se apropie de colegii de celulă și chiar li s-a destăinuit. Potrivit informațiilor oferite de a1.ro, Gheorghe Dincă le-a povestit în detaliu deținuților cum le-a violat pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu, scoțând, încă o dată la suprafață, caracterul de obsedat sexual. Vă reamintim că în gadget-urile descoperite în casa din Caracal a lui Gheorghe Dincă s-au găsit numeroase fotografii cu tentă sexuală, mai ales în laptopul criminalului.

Analiza FBI a oaselor calcinate urmează să fie finalizată

Fragmente osoase din oasele care au fost arse de Gheorghe Dincă au fost trimise la analize amănunțite, la FBI. Astăzi se așteaptă rezultatul acestora, iar Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a făcut declarații șocante cu privire la acest lucru.

„Aceste oase nu erau arse complet, nu erau calcinate, le-au decupat şi tot ce a fost mai bun de unde putea fi extras ADN a fost făcut pulbere. Tot ce a fost mai bun a fost distrus de INML! Acolo au decupat tot ce e ars, şi tot ce a fost bun deja a fost distrus. Acolo au nişte rebuturi, nişte oase din care nu mai poţi scoate ceva”, a spus Tonel Pop la România TV.