Incredibila poveste a singurilor doi oameni ai străzii din Huși. Cum au distrus cu motorină producția de lapte a unei ferme

Doar trei zile au rezistat singurii oameni ai străzii din Huși la ferma din Botoșani a binefăcătoarei lor, care le-a oferit casă, masă și un loc de muncă bine plătit. Cei doi frați au reușit să distrugă cu motorină producția de lapte a fermei.

Doi frați din Huși, în vârstă de 56, respectiv 58 de ani, au fost luați în grijă de proprietara unei ferme zootehnice din Botoșani căreia i se făcuse de milă de ei, după ce a aflat că trăiau în cimitir și sufereau de foame și de frig, scrie Vremea Nouă.

Femeia le-a oferit casă și masă, plus un salariu de câte 2.500 de lei pentru a munci la fermă, dar cei doi bărbați, despre care se știe că sunt singurii oameni ai străzii din Huși, nu au rezistat decât trei zile.

Bărbații le-au mărturisit din prima celor de la fermă că nu se pricep la nimic, iar când au fost trimiși să ajute vițeii să se hrănească de la vaci au fugit imediat, spunând că le este frică de animale.
”Mai mult strică decât să facă”

În plus, cei doi erau mai mereu pe la bucătăreasă pentru a-i cere ceva de băut, dar ce a pus capac la toate a fost isprava lor din a treia zi.

Frații din Huși au observat un butoi de 800 de litri plin cu laptele strâns peste zi la fermă și s-au gândit să se servească singuri.

Au găsit prin curte un bidon de plastic și l-ai băgat în butoi să scoată lapte. Problema este că în bidon a fost motorină, astfel încât au stricat toată producția de lapte a fermei.

Binefăcătoarea lor nu a mai rezistat și i-a trimis pe loc înapoi la Huși. Cei doi au ajuns în weekend în orașul vasluian și au putut fi văzuți din nou rătăcind pe străzi.