INCREDIBIL! UN ROMÂN DIN VÂLCEA A POSTAT UN MESAJ PE REŢELELE DE SOCIALIZARE

Incredibilă povestea unui bărbat din Vâlcea care a postat în luna martie că nu crede în acest virus, că sunt numai minciiuni şi… a murit din cauza acestui virus.

Bărbatul ucis de virus, Marian Giurea, postase în data de 17 aprilie un mesaj cu privire la noul coronavirus care, acum, l-a omorât.

Acesta se declara sceptic în legătură cu pericolul COVID-19 și căuta să fie convins de cineva că lucrurile sunt foarte serioase.

„Bună ziua la toata lumea, am şi eu o intrebare la cine ştie să dea un răspuns.

Am văzut că în toată lumea spun că mor milioane de oameni şi sute de milioane sunt bolnavi întrebarea mea este: a văzut cineva un om bolnav sau un om mort de la Corona ? Vă rog frumos să-mi ziceţi şi mie, să nu mor prost, vă pup”, a fost mesajul bărbatului.

”Virusul ăsta nemernic”
Fiul bărbatului a postat un mesaj în mediul online, mărturisind că tatăl său a murit ”din cauza virusului ăsta nemernic”.

”Odihneşte-te în pace, dragă tată !

Toată familia te iubește și ne vei lipsi enorm, ai decedat din cauza virusului ăsta nemernic, mereu ai fost bun si grijuliu cu mine, o să încerc să te fac mândru de mine în anii viitori şi să sperăm că de acolo vei avea grijă de cei doi bunici ai mei nu am cuvinte să descriu durerea pe care o am, încercăm să fim tari şi să fim sudați alături de tot neamul.

La revedere, dragă tată ! Te iubesc ! 10/04/2020”, a postat fiul bărbatului pe pagina de socializare.