INCREDIBIL! LA CE O SUPUNEA MEDICUL CRISTIAN GEORGESCU PE ANCA ȚURCAȘIU

Incredibil! La ce o supunea medicul Cristian Georgescu pe Anca Țurcașiu. Nașul celor doi a făcut dezvăluiri uluitoare despre relația lor.

Vestea despărțirii dintre Anca Țurcașiu și medicul stomatolog Cristian Georgescu a căzut ca un trăsnet. După 22 de ani de căsnicie, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Însă… nu este pentru prima dată când ei se află în pragul divorțului.

„În cercul lor nu era nici un secret că frecventau cluburile de swingeri. Făceau treaba asta de doi-trei ani cu regularitate. Era un grup retras, de vreo 15-20 de familii. Două cupluri ştiu că sunt din lumea oamenilor de afaceri, alte două din rândul oamenilor politici, iar restul – tineri rebeli, cărora le place viaţa. Am vrut şi eu să merg, dar nu m-a lăsat soţia. El era mai libertin, Anca nu era prea încântată. Au divorţat din cauza unor motive prosteşti”, spunea Țânțăreanu.

După ce scandalul a luat amploare, afaceristul și-a retras cuvintele și a spus că a fost vorba despre o glumă.

Anca Țurcașiu a anunțat că va divorța printr-un mesaj dureros pe care l-a transmis fanilor pe contul ei de Facebook.

”Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l am ales să mi fie sprijin! Suflet pereche! In brațele căruia am crezut că voi imbatrani! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui!”, a scris Anca Țurcașiu pe contul de Facebook.