Incredibil câți bani au încasat Vulpița și Viorel de la Acces Direct. Aveau șofer personal și salarii de vedete

Vulpița și Viorel sunt două dintre cele mai cunoscute personaje ale momentului, care au intrat în atenția publicului după ce Veronica a venit la televizor să spună că ar fi fost violată de mai mulți bărbați, însă s-a dovedit că a fost cu ei din proprie inițiativă.

În scurt timp, controversatul cuplu a reușit să aducă postului de televiziune care difuzează emisiunea în care apar, un rating de zile mari și să contureze o întreagă telenovelă pe care românii au urmărit-o cu interes,  dar au și criticat-o. Cu toate acestea, a sosit momentul ca cei doi să-și ia rămas bun de la viața de vedetă. 

Surse apropiate producției Acces Direct ar fi dezvăluit și motivul pentru care cei doi nu vor mai apărea în platou. Astfel, aceștia ajunseseră să fie tratați ca niște vedete. Le-a fost pus la dispoziție un apartament în București, aveau șofer personal și producătorii le-au explicat cât de iubiți sunt de public și ce succes au, drept pentru care, au început să se comporte și să se creadă staruri, în special Vulpița. La o astfel de transformare nu se aștepta nimeni, drept pentru care soarta lor a fost decisă și au plecat de la Antena 1.

Aceleași surse au vorbit și despre salariul pe care cei doi soți îl primeau pentru a apărea pe micul ecran: ar fi încasat nu mai puțin de 2000 euro/lunar.

De altfel, toate cumpărăturile alimentare erau făcute tot pe banii postului, ceea ce înseamnă că rămâneau cu o sumă considerabilă la sfârșitul lunii. scrie infamilie