Închisoare pe viață pentru criminalul Mihaelei, tânăra de 18 ani ucisă în urmă cu patru ani în Elveția!

În urmă cu patru ani o crimă îngrozitoare a avut loc în Elveția, acolo unde Mihaela Miloiu, o tânără de 18 din apropierea orașului Câmpulung Muscel a fost ucisă! Cadavrul său a reușit să fie identificat abia după 6 luni, iar acum pentru criminalul acesteia se cere închisoare pe viață!

A fost pusă de clanul Boceanu să se prostitueze!

Mihaela Miloiu avea vârsta de 15 ani atunci când a intrat pe mâna unor traficanți de carne vie din orașul Câmpulung Muscel, clanul Boceanu, potrivit Libertatea!

Tânăra nu a știut despre ce e vorba, iar mai târziu s-a trezit ca fiind victima celor care o puneau să se prostitueze în afara țării. Deși la un moment dat DIICOT a aflat despre cele întâmplate, s-a considerat că tânăra nu ar fi fost una dintre victime, ci că mai degrabă era iubita unui dintre traficanți.

Acesta a dus-o în Lausanne și a obligat-o să se prostitueze, însă după ceva timp mai mulți membrii ai clanului au fost arestați. Aceștia nu au stat mult timp în spatele gratiilor, iar în anul 2016, ziua de 4 octombrie a fost ultima dată când părinții au văzut-o pe fiica lor în viață.

Tânăra a fost dusă de clanul Boceanu în Elveția și a fost obligată din nou să se prostitueze, iar la finalul lunii noiembrie s-a urcat în mașina unuia dintre clienți, iar de atunci nu s-a mai știut nimic de ea.

După mai multe zile în care s-a căutat în lung și-n lat, cadavrul unei tinere a fost găsit cu 26 de lovituri de cuțit, niciuna fatală, dar și zeci de lovituri violente pe față care i-au cauzat moartea.