În ce condiții trăiesc Adriana Iliescu și fiica ei

Cea mai bătrână mamă din România locuiește împreună cu fiica ei, Eliza, într-un apartament din cartierul bucureștean Drumul Taberei. Chiar dacă cele două nu au condiții de trai tocmai bune, femeia speră să ajungă să își vadă fiica pe propriile picioare. Adriana Iliescu are în acest moment o pensie de 2.000 de lei.

„Dacă nu apare vreo boală, eu cred că Dumnezeu mă va ţine să îmi văd copila bine. Iar dacă totuşi ceva se întâmplă, eu îi las moştenire două apartamente şi o las în grija doctorului Bogdan Marinescu, cel care m-a ajutat cu fertilizarea in vitro şi care este şi naşul fetiţei”

, a declarat Adiana Iliescu.

Femeia a fost profesor universitar și acum face tot posibilul să îi asigure Elizei un trai cât mai bun. Ea consideră că este o pensionară norocoasă, având în vedere că primește o pensie de 2.000 de lei.

„Comparativ cu a altora, pensia mea este frumușică. Am o pensie de aproape 2000 de lei. Nu sunt mulți bani pentru două persoane, dar nici puțini. Dacă chibzuim acești bani foarte bine, ne ajung și, Slavă Domnului, ne descurcăm! Nu ne plângem, alți pensionari o duc mai greu. Facem cumpărături de la piață, gătim, ne aprovizionăm din vară pentru iarnă și avem grijă pe ce cheltuim. Suntem atente și la reducerile de la mall. Când încep și aud de ele, profit ca să o înnoiesc pe Eliza. Cumpăr un tricou, o bluză, o fustiță, ce îi trebuie oricărui copil”

, a spus Adriana Iliescu.