Impact devastator între un autobuz şi un camion! 13 persoane au murit şi alte 20 au fost rănite

Un accident cutremurător s-a produs miercuri, 13 noiembrie. În urma impactului dintre un camion şi un autobuz, 13 persoane şi-au pierdut viaţa şi alte 20 au fost rănite. Printre morţi se numără şi patru minori.

Un grav accident s-a produs miercuri, în apropierea localităţii Nitra din vestul Slovaciei. Impactul s-a produs între un autobuz şi un camion, după ce vehiculul din urmă s-ar fi dezechilibrat în timpul deplasării, cel mai probabil, din cauza condiţiilor meteorologice.

Camionul a lovit puternic autobuzul în spate, provocând o adevărată tragedie. Autobuzul s-a răsturnat şi mai mulţi pasageri au fost striviţi de fiarele contorsionate. Cel puţin 13 persoane au murit şi alte 20 au fost rănite. Dintre cei răniţi, doi sunt în stare gravă.

„Pot să confirm decesul a 13 persoane, 20 sunt rănite într-un accident în apropiere de Nitrianske Hrnciarovce, unde un autocar a lovit un camion”, a declarat pentru AFP purtătoarea de cuvânt Zuzana Farkasova.

La faţa locului au intervenit 30 de pompieri, medici, paramedici şi poliţişti. Pentru preluarea victimelor, autorităţile au trimis şi un eliopter. Pe şosea a fost instalat şi un cort.

De asemenea, Ministrul de Interne şi Ministrul Sănătăţii din Slovacia au sosit la faţa locului. Premierul se întoarce în ţară de urgenţă, el aflându-se în momentul impactului într-o vizită oficială, în Cipru.

Potrivit Reuters, acest accident este cel mai grav produs în Slovacia, din ultimii 10 ani.