IMAGINI ULUITOARE. TOLEA CIUMAC L-A BĂGAT ÎN SPITAL PE COSTIN MĂRCULESCU

Este doliu în lumea showbiz-ului, după moartea actorului Costin Mărculescu, cel care a iubit nu numai fotbalul, dar și sporturile de contact. Astfel, el chiar s-a întâlnit în ring cu Tolea Ciumac.

Ce s-a întâmplat în acel meci demonstrativ? Fan al fotbalului, Universitatea Craiova fiind echipa cu care ținea actorul, Costin Mărculescu s-a intersectat și cu sporturile mai dure, care l-au atras. În anul 2011, Mărculescu chiar a intrat în ring pentru o partidă demonstrative de kempo. Tolea Ciumac i-a fost adversar, iar din imaginile pe care vi le prezentăm e clar, a fost un adversar mult prea tare.
În acel memorabil meci demonstrativ, Tolea urma să-i arate lui Costin câteva scheme din luptele de kempo, doar că lupta nu a ieșit cum își doreau cei doi. ”Deși stabilisem cu el să îmi arate doar câteva faze ușoare de luptă, cred că Tolea a fost cuprins subit de un exces de zel și nu a mai ținut cont că nu sunt sportiv de performanță, că nu am același gabarit și nu am aceeași putere ca a lui. M-a aruncat de câteva ori peste cap atât de puternic încât pentru câteva minute nu mi-am mai simțit mijlocul, spatele și mai ales piciorul stâng. Mai grav e că piciorul m-a durut și mă doare îngrozitor de rău, încat a trebuit să merg la spital să văd ce e cu el. Am crezut că e rupt, dar e doar o întindere de ligamente. Totuși, nu ne aflăm în junglă”, a spus atunci Costin Mărculescu.

“Nu din cauza mea și-a rupt piciorul. Pur și simplu nu a știut să cadă”, a fost reacția lui Tolea despre incident, potrivit sport.ro.

Costin Mărculescu a murit după un infarct

Costin Mărculescu a fost descoperit fără suflare în noaptea de miercuri spre joi, după un anunț la 112. El a fost descoperit de polițiști și de pompieri în cadă. Era mort de câteva zile. În urmă cu puțin timp, legiștii au finalizat autopsia și au anunțat cauza morții, potrivit Romania TV.

Este oficial, legiștii au anunțat: Costin Mărculescu a murit în urma unui infarct! Actorul a fost dus la INML imediat ce a fost descoperit fără suflare, iar acolo i s-a făcut autopsia. Mărculescu nu mai fusese văzut de vecini de câteva zile. Acesta avea un câine pe care îl plimba zi de zi, iar animalul de companie a lătrat ore în șir, alertându-i pe vecini. Care au sunat la 112.
Cea mai bună prietenă a celui care a trecut în neființă, Mara Bănică, a transmis un mesaj sfâșietor. „Nici nu știu ce pot să spun sau cum să spun. Reprim realitatea, cumva. Cu toate astea… Dumnezeu să te ierte, Costine!”, a scris Mara Bănică pe pagina sa de Facebook