Imagini din casa Andreei Mantea. Locuința este una de vis, dar asta nu e tot! Stai să vezi cum arată camera micuțului David!

Andreea Mantea şi-a deschis porţile casei şi a oferit echipei de la Antena 1 o imagine de ansamblu a camerei copilului, dar şi a felului în care decurge o zi obişnuită pentru ea, din postura de mamă.

A fost una din cele mai discutate graviduţe din showbizul autohton, iar venirea pe lume a fiului ei a fost aşteptată cu sufletul la gură.

Bruneta a făcut o scurtă prezentare camerei micuţului, o încăpere luminată, decorată pe pereţi cu tapet în nuanţe de crem. Mobilierul este unul elegant, clasic, de culoare albă, iar pe rafturi sunt aşezate jucării de pluş, tablouri, dar şi o candelă.

Imagini

Într-un alt colţ al camerei se află pătuţul copilului, decorat cu lenjerie de bumbac, cu modele de semilună imprimate. Într-un colţ, Andreea Mantea a aşezat două iconiţe cu Fecioara Maria, care să-l protejeze pe David şi să alunge orice fel de energie negativă.

Imagini

Andreea Mantea a devenit mamă în data de 27 mai 2015 şi a născut prin cezariană. Alături de ea au fost rudele şi apropiaţii, iar potrivit spuselor vedetei, tatăl copilului nu şi-a văzut niciodată copilul.

 

CITESTE  SI: Acum stă într-un palat alături de familia lui, dar puțini știu un detaliu din trecutul lui Cătălin Măruță… Uite cum era în locuința lui:

Astăzi îi merge foarte bine, dar Cătălin Măruță a pornit de jos și a dus-o greu în momentul în care a decis să vină în București pentru a se realiza pe plan profesional.

Cătălin Măruță, care a împlinit 40 de ani, este astăzi unul dintre cei mai cunoscuți moderatori de televiziune din țara noastră.

Însă nici pentru Cătălin Măruță, care formează o familie cu cântăreața Andra, nu a fost deloc ușor la începuturi, atunci când a decis să vină în Capitală pentru a-și face un rost în viață.

Image result for catalin maruta

Prezentatorul de televiziune a locuit într-un cămin de nefamiliști, la Bobocica, alături de muncitori din construcții. Ba mai mult decât atât, pentru a face rost de bani ca să poate supraviețui, Cătălin Măruță a împărțit pliante.

„Şi am venit în Bucureşti, stăteam într-un cămin de nefamilişti, la Bobocica, cu tot felul de muncitori care lucrau în construcţii şi în tot felul de domenii de genul acesta, şi îmi aduc aminte că în primele două luni nici nu am ajuns la facultate, fiindcă împărţeam pliante pe străzi, ca să câștig bani. Era un an electoral şi eram omul-sandvici, aveam o pancartă mare pe faţă şi una pe spate, şi, cu încă cineva, mergeam și împărţeam pliante prin tot Bucureştiul să facem rost de bani”, a declarat Cătălin Măruță pentru revistatango.ro.

„Deci lucram aşa: împărţeam pliante, eram redactor şef la radio Europa Nova, lucram la o clinică medicală pentru tot felul de treburi de marketing, puneam muzică sâmbătă şi duminică într-o discotecă de la Kilometrul Zero, la Unirii, şi mai făceam încă ceva, dar nu îmi mai aduc aminte acum…”, a mai spus el.

„Țin minte că luam bani pe dedicaţii la discoteca de la Kilometrul Zero – că un DJ, din ce trăia? din dedicaţii!- şi îi băgăm în buzunar. Iar dimineaţa la ora 5, când ajungeam acasă cu buzunarul plin de bani de un leu, îi puneam pe pat, îi întindeam pe toți şi ziceam: dacă nu o să mai am deloc serviciu, cu banii ăştia pot să rămân în Bucureşti încă trei luni. Şi-i puneam într-o carte şi făceam socoteala că din ei pot să plătesc întreţinerea, pot să plătesc lumina şi să am mâncare trei luni de zile”, a încheiat prezentatorul de televiziune.

CITESTE SI: A crescut familia, au crescut și pretențiile! Andra și Cătălin Măruță nu se uită la bani când vine vorba de locuință! Și-au cumpărat vilă de 1 milion de euro. Iată cum arată

Cătălin Măruţă s-a gândit că n-ar fi rău să-şi mute oamenii dragi într-o casă mai spaţioasă, cu piscină şi cu tot dichisul. Vedeta de la PRO TV a confirmat că s-au mutat!

Soţii Cătălin şi Andra Măruţă sunt vedetele emblematice ale trustului PRO, iar contractele lor financiare sunt direct proporţionale cu audienţa pe care o fac. În plus, firme importante, precum Lidl, Garnier sau Mercedes s-au înghesuit să-şi asocieze imaginea cu cei doi, aşa că banii vin cu lopata în conturile familiei. Nu ne-a mirat deloc să aflăm că Andra şi Cătălin s-au mutat intr-o vilă de 1 milion de euro, situată pe Aleea Privighetorilor, în apropiere de Zoo Băneasa, o zonă verde şi liniştită, în care preţul locuinţelor este doar cu 5 sau 6 zerouri în coadă.

Sursa noastră ne-a declarat că “bijuteria” pe care a pus ochii prezentatorul emisiunii “La Măruţă” (PRO TV), cu etaj şi cu piscină, este scoasă la vânzare de proprietar cu suma rotundă de 1 milion de euro, însă Cătălin a reuşit să obţină o reducere substanţială, de 100.000 de euro. Mai mult, vedeta ar dori să achite cu banii jos, fiind total împotriva creditelor imobiliare, căci nu vrea să devină sclavul băncilor. Soţii Măruţă au vorbit despre planuri imobiliare şi în urmă cu trei luni, într-un interviu pentru revista “OK!”. “Am fost cu mama lui Cătălin (n.r. Rusalina Măruţă) să ne uităm la nişte case. Şi mie, şi lui Cătălin ne plăceau aceleaşi. Suntem compatibili, domne!”, a declarat Andra.

A stat în Cernica, s-a mutat în Pipera

Se vede clar că simpaticul Cătălin Măruţă nu prea poate prinde rădăcini într-un singur loc. Înainte să devină soţ şi soţie, Cătălin şi Andra şi-au achiziţionat o vilă de 300.000 de euro într-un celebru complex rezidenţial, în care mai locuiesc şi Andreea Bănică, Mihai Gruia, ex-Akcent, Marius Moga şi Smiley. Cei doi au achiziţionat imobilul în 2007, însă s-au instalat abia în 2009, înainte de Crăciun. „Am tot refăcut diverse lucruri, ca să fie exact pe gustul nostru. De exemplu, parchetul l-am schimbat de două ori”, ne declara Andra, la vremea aceea.

Andra şi Cătălin formează una dintre cele mai frumoase familii-VIP din showbiz-ul nostru. Cei doi îi au împreună pe David şi pe micuţa Maria Ioana. Fetiţa a fost botezată aşa după numele bunicilor lui Cătălin. Solista şi jurata emisiunii “Românii au talent” (PRO TV) a nascut prin cezariană la o clinică privată din Capitală.