Imagine incredibilă cu iubita lui Liviu Dragnea

rina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, este foarte implicată în viața de familie, chiar și-n absența acestuia. Fostul șef al PSD se află în spatele gratiilor, la Penitenciarul Rahova, acolo unde își săvârșește pedeapsa primită, de 3 ani și 6 luni de închisoare. Pentru că în mod cert îi lipsește compania politicianulu, aceasta a postat o imagine cât se poate de emoționantă, pe contul său de Instagram.

Liviu Dragnea a fost condamnat în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman, pe data de 27 mai a acestui an, iar cea care suferă cel mai mult după acesta pare să fie chiar iubita sa, Irina. Tânăra a postat de curând o imagine, alături de o explicație înduioșătoare, din clipele în care le-a petrecut într-o ipostază maternă. Aceasta a fost fotografiată cu copiii în brațe, iar urmăritorii săi de pe rețelele sociale s-au declarat profund impresionați de o asemenea imagină.

Irina a mers în vizită la Liviu Dragnea, în ziua în care fostul lider PSD a împlinit vârsta de 57 de ani, la finalul lunii octombrie din acest an. Se pare că alături i-au fost politicianului încercerat și copiii acestuia, Valentin și Alexandra, pe care iubita acestuia i-a luat în vizită. Conducerea Penitenciarului Rahova i-a refuzat pe atunci o zi de permisie fostului președinte al social-democraților.