Grațiela divorțează de Andrei Duban

Grațiela, soția lui Andrei Duban a fost prinsă iar în ofsaid!

După ce s-a afișat în tandrețuri cu Mihai Onicaș și cu Ghiță la Survivor România, blondina a fost filmată din nou cu cel din urmă, într-o ipostază tandră!

Soția lui Andrei Duban a fost din nou filmată în tandrețuri cu Ghiță! Cei doi s-au îmbrățișat în fața camerelor, dar ți în fața Elenei Ionescu, după ce Ghiță a avut o ceartă destul de aprinsă cu artista. Extrem de grijulie, Grațiela l-a luat în brațe pe Ghiță, pentru a-l consola în situația tensionată în care se afla colegul său de echipă. Deși s-a spus că nu este nimic între ei, gesturile pe care le fac amândoi îi cam dau de gol, iar fanii Survivor România se întreabă dacă nu cumva blondina va divorța de Andrei Duban, la revenirea în România.

Cu toate acestea, Andrei Duban susține că nu este nimic în neregulă cu comportamentul soției sale, iar cine se gândește la altceva decât la o consolare colegială, „are mari probleme”. Dar…imaginile surprinse de camerele video spun altceva, căci Grațiela se află la a doua abatere de acest gen, iar protagonistul este tot Ghiță. Mai mult, Duban i-a luat apărarea soției sale și a mărturisit că nu este deloc gelos pe gesturile acesteia.

„Este absolut normal! Este firesc să plângă pe umărul unui copil, Ghiță e un copil. Numai o minte perversă, obosită și diabolică poate vedea altceva în afara de o îmbrățișare normală. Doar o minte prea cancanistică, uzată de televiziune, ar căuta în asta un subiect altul decât este” a spus Andrei Duban.

„Dacă juca un rol, v-ați fi dat seama. Ea este foarte sensibilă. Ce văd eu acum la ea este ceva extraordinar. (…) În concursul ăsta sunt extrem de mândru de ea. Am foarte mari emoții de câte ori începe emisiunea, aș vrea să fie în fiecare zi (…) Armin este mult mai tare decât mine așa cum sunt eu. Este punctul meu sensibil. Simt și știu că și ea se gândește tot timpul la noi”a mai spus Andrei Duban sigur pe el.