Urmează o nouă bombă în showbiz? Gina Pistol, pregătită pentru viața de mămică? Gestul care ridică semne de întrebare!

Ginuța, Ginuța, nu cumva vrei să ne faci o surpriză? Nu de alta, dar paparazzii noștri te-au surprins într-o ipostază care ne cam dă de gândit! Blondina a lăsat hainele provocatoare acasă

și a mers la un centru comercial, acolo unde a făcut câteva gesturi ce lasă loc semnelor de întrebare!

Paparazzii Spynews.ro au surprins-o pe Gina Pistol, prezentatoarea Asia Express, în parcarea unui centru comercial din Capitală. Blondina s-a dat jos din autoturism și… ce să vezi!

Am crede că vrea să fie de nerecunoscut. Cu masca de protecție pe chip, îmbrăcată sport, cu o cămașă largă, niște pantaloni lejeri și o pereche de adidași, Gina Pistol și-a luat rucsăcelul și a pornit în „aventura” zilei.

Astfel, sub privirile Paparazzilor Spynews.ro, prezentatoarea Asia Express s-a oprit în dreptul unor căsuțe pentru copii și a petrecut acolo ceva vreme, vorbind la telefon. A mai aruncat apoi un ochi asupra unor balansoare de grădină.

În continuare, Ginuța a atras toată atenția! Cum? Ei bine, blondina a părut foarte preocupată de cămășa pe care o purta și când își atingea abdomenul, când îl privea!

Gina Pistol a ajuns la scurt timp în depozitul magazinului de mobilă, de unde a ieșit cu două pungi. Urmează ceva schimbări minore în casă?

Dar o schimbare majoră în viață? Hainele, „popasul” la casuțele pentru copii și privirile și atingerile abdomenului..

. câte și mai câte! Dacă Gina Pistol se pregătește pentru viața de mămică sau toate acestea nu au însemnat, de fapt, mare lucru, rămâne de văzut!

Ce spunea Gina Pistol despre apariția unui copil în viața ei
În urmă cu mai bine de un an, în spațiul public au apărut câteva zvonuri care spuneau că Gina Pistol ar fi însărcinată. Mai mult, o declarație făcută de Dan Capatos a pus pe gânduri toți admiratorii blondinei.

„Să fie într-un ceas bun! Doamne ajută! Să fie fetiță frumoasă ca ea”, a spus prezentatorul TV, adăugând că „așa sunt zvonurile”.

La scurt timp, Gina Pistol a negat zvonurile, dar a declarat pentru Antena Stars că „atunci când se va întâmpla, se va întâmpla”. scrie spynews.ro