Ghinioanele de țin lanț de familia lui Petrică Cercel. Ce probleme de sănătate are fiul său, Ionuț

Petrică Cercel a încetat din viață, după ce a stat internat mai multe zile în spital, în urma infectării cu noul coronavirus. Din păcate, și fiul său, Ionuț Cercel, se luptă cu probleme de sănătate, probleme care îl țin departe de scenă de ani buni, deși iubește muzica!

Manelistul a povestit într-un interviu, în urmă cu ceva timp, acordat celor de la Acces Direct, că a traversat o perioadă grea în viața lui și că a trebuit să se lase de cântat. Medicii i-au spus că are o problemă gravă la nivelul vocii și i-au recomandat să nu mai cânte. Manelistul a respectat întocmai sfaturile medicului și s-a apucat să producă muzică.

”Nu mai cânt cu vocea pentru că am avut niște probleme de sănătate vocale și am fost nevoit să mă opresc pentru o perioadă pentru care nu știu să spun”, a zis Ionuț Cercel pentru sursa precizată. Manelistul spune că a mers la mai mulți doctori, pentru că este nerăbdător să revină pe scenă, însă niciun medic nu i-a putut spune clar când poate reveni la muzică.

”Am fost la mai mulți doctori, dar n-au știut să-mi dea un răspuns concret. Sunt conștient că Dumnezeu mă va aduce din nou pe scenă. Am devenit oficial un compozitor și compun foarte multă muzică și pentru mulți colegii de breaslă. Mă bucur că ceea ce fac are foarte mult succes”, a mai spus Ionuț Cercel.

Petrică Cercel a apărut pentru ultima dată la televizor alături de fiul lui, Ionuț Cercel, în luna aprilie a acestui an. Cei doi au fost prezenți în platoul Antena Stars și au făcut mărturisiri despre viețile lor și au povestit cu ce se mai ocupau în ultima vreme