Ghimbirul – elimina mucusul

Cu totii stim cat de greu este sa treci printr-o zi cu o tuse. Copiii sunt cei mai afectati de tuse din cauza imunitatii scazute. Medicul iti va prescrie un sirop de tuse, insa unele siropuri pot provoca multe efecte secundare si pot crea complicatii.Medicul iti va prescrie un sirop de tuse, insa unele siropuri pot provoca multe efecte secundare si pot crea complicatii.

Cele mai frecvente efecte negative sunt durerile de cap, migrenele si insomnia. Acest lucru apare din cauza ca cele 2 ingrediente din sirop sunt dextrometorfan si codeina.

Din fericire exista ingrediente naturale care te pot ajuta sa scapi de tuse.

Ingredientele:

1 lingura de ghimbir proaspat sau praf de ghimbir

-miere

-ulei de masline

-faina

-servetele

-banda adeziva

Instructiuni:

Se amesteca faina si mierea, iar apoi se adauga ghimbir si ulei de masline.

Se amesteca din nou si se pune amestecul pe un servetel pe care trebuie sa il infasori in tifon.

Se fixeaza aceasta compresa pe piept cu banda adeziva.

Copilul trebuie sa tina compresa timp de 3 ore inainte de culcare. Adultii pot tine compresa peste noapte. Tine cont de faptul ca vei transpira destul de mult. Aceasta compresa nu are efecte negative, cu toate acestea, copiii au pielea sensibila, deci trebuie sa ai grija.

Povestea lui Rachel Lim:

Rachel a incercat aceasta compresa pe copilul ei, insa a folosit folie de aluminiu si a adaugat ulei de nuca de cocos in loc de ulei de masline. Ea a spus ca aceasta metoda a avut rezultate foarte bune, iar copilul nu a mai tusit.