Gheorghe Dincă, primit cu înjurături de mama Luizei Melencu. Ce a decis astăzi instanța în cazul lui

Au trecut aproape doi ani de la cazul teribil din Caracal, dar astăzi Gheorghe Dincă, presupusul criminal al Luizei Melencu și al Alexandrei Măceșanu a fost adus din nou la audieri la Tribunalul Olt. Mama Luizei l-a primit cu înjurături în fața instanței.

Se împlinesc aproape doi ani de când a avut loc tragedia care a îngrozit întreaga Românie, dar care a ajuns și pe primele pagini în afara țării.

Presupusul criminal, Gheorghe Dincă, cel care le-ar fi omorât pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, a fost astăzi adus la audieri la Tribunalul Olt, pentru o nouă înfățișare.

Gheorghe Dincă, primit cu înjurături de mama Luizei Melencu

Bineînțeles, bărbatul a venit într-o dubă a poliției, iar din stradă mama Luizei Melencu, una dintre victimele acestuia, i-a adresat mai multe înjurături acestuia, exprimându-și furia pentru faptul că el încă trăiește, iar despre fiica sa nu se știe nici dacă e moartă, dar nici dacă mai trăiește.

Nu este primul termen al acestui dosar, mai ales că în decursul a celor doi ani Gheorghe Dincă și-a schimbat părerea de la înfățișare la înfățișare în fața judecătorilor.

Mai înainte a recunoscut că le-a omorât pe cele două fete și a explicat pas cu pas ce s-a întâmplat, după care a precizat că ele trăiesc. Cu siguranță nu va fi ultimul termen în ceea ce privește verdicul pedepsei sale, iar acesta se va mai prezenta de câteva ori pentru ca judecătorii să ajungă la o decizie finală.