Gestul șocant făcut de doi tineri căsătoriți! S-au sinucis în propria casă, iar băiețelul lor de doi ani era chiar acolo. Ce s-a întâmplat cu micuțul

Trupurile neînsuflețite ale celor doi, Kiril Nemcev, de 32 de ani, și Lana Nemceva, de 23 de ani, au fost găsite fără suflare în casa lor din Burton-upon-Trent, Marea Britanie. Cei doi s-au sinucis, iar poliția a deschis o anchetă pentru a afla cu exactitate cauzele.

Cei doi tineri erau căsătoriți și aveau împreună un copil în vârstă de 2 ani. Conform fotografiilor postate pe internet, cei doi mergeau des în vacanțe, iar vecinii spun că nu au dat niciodată semne că ar avea probleme în relația de cuplu.

Medicii ajunși la fața locului au constatat decesul și l-au salvat pe micuțul de 2 ani aflat singur în casă

Serviciul de urgență a fost anunțat în jur de ora 23.00, conform Daily Mail.com. Două ambulanțe și doi paramedici au ajuns la fața locului pentru a confirma decesul cuplului și pentru a-l salva pe micuțul aflat singur în casă.

Moartea celor doi este suspectă, iar polițiștii au deschis o anchetă pentru a afla care sunt cauzele decesului celor doi.

Citeste si :  Și-a omorât soția și apoi s-a sinucis în fața sicriului acesteia

Vecinii sunt în stare de șoc, niciunul dintre ei nu se astepta la o asemenea tragedie, mai ales că, spun ei, erau un cuplu frumos și liniștit. În urmă cu câteva zile, cei doi au sărbătorit ziua de nașterea a fiului lor care a împlinit 2 ani.