Gestul facut de Mara Banica e unic in showbiz

Pe Mara Bănică o cunoaște o țară întreagă.

Celebră pentru stilul tranșant și incinsiv, jurnalista a dezvăluit, de-a lungul timpului, că viața ei nu a fost deloc una lipsită de dramă și dezamăgiri.

Mara Bănică a fost corespondent de război pe fronturile din Irak, Afghanistan, Kosovo și a acoperit atentatele din Spania, subiecte precum eliberarea Fâșiei Gaza sau atententele de la Londra.

 Are 44 de ani, este necăsătorită și are un băiețel în vârstă de 9 ani, pe nume Dima.

Mara Bănică a debutat ca reporter la TV Soti, în anul 1994, apoi a renunțat la televiziune pentru o carieră în presa scrisă, fiind corespondent al publicației ZIUA timp de mai mulți ani.

În 2002, Mara revine în televiziune, la Realitatea TV. Se mută pe un post de corespondent special la Național Tv, urmând ca în 2007 să opteze pentru Kanal D, acolo unde a și rămas vreme de doi ani.

Eram într-o relaţie în America cu un băiat care era român, după vreo lună, m-a întrebat dacă mai vin. I-am spus că nu pentru că m-am îndrăgostit. Şi mă îndrăgostisem recunosc. Am avut o relaţie de câţiva ani, nu ştiu de ce s-a terminat. Bărbaţii nu îşi doresc nici femei deştepte şi nici puternice. Nu există bărbat ca nu înşală, nu s-a născut.