George este unul dintre tinerii morți în accidentul de la Câmpulung Moldovenesc! Familia și prietenii sunt în stare de șoc

George este tânărul de 25 de ani mort în accidentul de la Câmpulung Moldovenesc. Acesta se afla în mașina condusă de bărbatul de 31 de ani care nu avea permis și care a fugit de la fața locului imediat după impact.

În urma accidentului a murit George, tânărul de 25 de ani, dar și Gabriel Rusu, un adolescent de 18 ani. De asemenea, un tânăr de 14 ani a fost rănit și transportat la spital.

Familia și prietenii lui George sunt în stare de șoc. Pe rețelele de socializare curg mesaje triste, după ce s-a aflat că tânărul de 25 de ani s-a stins din viață. Aceștia se pregătesc acum de înmormântare.

“Dumnezeu să te odihnească în pace, George / Nu te voi uita niciodată! / Mult prea devreme. Condoleanțe familiei! / Dumnezeu să te ierte, vărule! / Vei rămâne mereu în inima mea! Dumnezeu să te ierte”, sunt doar câteva dintre mesajele apărute.

Tânărul care a provocat accidentul nu avea permis de conducere. Acesta a fugit imediat după impact. La fața locului salvatorii au găsit doi tineri tineri morți, dar și mai multe persoane rănite.

Bărbatul este acuzat de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și fugă de la locul accidentului. Anchetatorii urmează săstabilească cu exactitate cum s-a produs accidentul.