„Găsiţi-ne fetele!”

În timpul audierilor de joi, Gheorghe Dincă a scris nu mai puţin de 20 de pagini în care a făcut noi dezvăluiri! Le-a recunoscut procurorilor că a avut mai mulţi complici în cazul răpirii Luizei şi nu a mai susţinut varianta uciderii acesteia.

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, a avut o primă reacţie! El le-a cerut autorităţilor să le găsească pe victimele lui Gheorghe Dincă şi a atras atenţia asupra faptului că a avut dreptate încă de la început.

Mai mult, Alexandru Cumpănaşu este sigur de faptul că nu e vorba cu adevărat de omor nici în cazul Alexandrei Măceşanu.

„Găsiţi-ne fetele!!! Am avut dreptate de la început: Alexandra şi Luiza au fost şi sunt victimele unei reţele de trafic de persoane!!! Conform declaraţiei de astăzi a monstrului. Acesta declară că nu a omorât-o pe Luiza, ci că a fost traficată. Sunt absolut convins că a procedat la fel şi în cazul Alexandrei. Ce face DIICOT acum? Cine sunt cele trei persoane la care a ajuns Luiza? Ce a făcut cu Alexandra?! Nu cred toate prostiile acestuia. Atât cred: Fetele nu sunt fost omorâte, ci traficate. Atât cred din ce spune Dincă! Le-a râs în nas procurori despre arderea în butoi”

, a scris Alexandru Cumpănaşu.