Gabriela Firea a vrut să părăsească definitiv România

Primarul general Gabriela Firea a mărturisit duminică seară, la România TV, că România este țara din care a vrut să plece „oriunde în Europa sau în Statele Unite”, pe vremea când era la școală, în Bacău, arată Hotnews. Firea a spus însă că s-a ”îndrăgostit” de țara sa, ”chiar și de cei care mă critică”.

Gabriela Firea a fost întrebată ce înseamnă pentru ea România, iar primarul general a mărturisit că este țara din care a vrut să plece. „O țară din care am vrut să plec când am venit de la Bacău în București la studii, la facultate. Am vrut să plec după facultate oriunde în Europa sau în Statele Unite, dar m-am îndrăgostit de București, de bucureșteni, m-am căsătorit, l-am avut pe Tudor”, a declarat Firea.

„Sunt un român care nu și-a putut părăsi țara pentru un trai mai bun. Probabil că în altă țară aș fi avut mai mulți bani, dar banii pentru mine nu sunt pe primul loc. Am decis să rămân în țară și nu îmi pare deloc rău. Sunt îndrăgostită de țara mea, de orașul meu, de români, chiar și de cei care mă critică.”

Primarul Capitalei a spus că nu a ”mai putut pleca din acest oraș superb”. ”La 23 de ani deja eram mamă și nu am mai putut pleca din acest oraș superb care, într-adevăr are și multe probleme de dezvoltare, pe care încercăm să le rezolvăm în fiecare zi și îmi doresc un București modernizat”, a precizat Gabriela Firea.