Gabriela Cristea si-a iertat tatal! Ce s-a intamplat in atatia ani intre Gabriela si Eugen Cristea? De ce nu si-a condus mama pe ultimul drum. A fost dureros si sa recunoasca!

Gabriela Cristea este prezenta de ani buni pe micul ecran, insa putini sunt oamenii care au cunoscut amanunte din viata ei.

Gabriela Cristea este prezenta de ani buni pe micul ecran, insa putini sunt oamenii care au cunoscut amanunte din viata ei, din perioada in care nu aparea pe sticla.

Despre razboiul pe care vedeta TV l-a purtat ani buni cu proprii parinti se cunosc la fel de putine amanunte. Si nu mica a fost uimirea atunci cand Gabi Cristea a refuzat sa mearga chiar si la inmormantarea propriei mame.

Vedeta a stat de vorba cu prietena ei Adriana Bahmuteanu, intr-un interviu care a facut putina lumina in jurul acestor secrete de familie.

“In copilarie totul a fost ok. Am ales sa fac balet si am fost inteleasa. Ulterior, lucrurile nu au mai stat la fel. Eu nu prea am fost genul de persoana pe care sa o poti controla si tocmai de aceea relatiile nu sunt tocmai cordiale.

Intrebata de ce nu a mers la inmormantarea mamei sale in anul 2010.

“A fost o presiune foarte mare pentru mine. E greu de explicat in cuvinte ce am avut eu, ce am simtit eu. Legatura dintre mine si respectul pe ca il port sau pe care le fac acum cand nu mai este, nu o sa le spun. Sunt mult prea intime.