Gabriela Cristea, mesaje de suflet pentru fetițele sale Victoria și Iris. Fanii au fost extrem de emoționați de cadrele mamă-fiică

Gabriela Cristea este o mămică tare mândră. Și are și de ce! Fiicele sale superbe îi înseninează fiecare zi, aducându-i de fiecare zâmbetul pe buze. Iată ce mesaje emoționante le-a transmis cunoscuta prezentatoare Victoriei și lui Iris.
Gabriela Cristea este o norocoasă. Asta dovedește frumoasa prezentatoare în fiecare zi, fiind mereu pozitivă și optimistă. Sursa de energie a vedetei este reprezentată de familia sa, deoarece este la fel de topită atât după soțul său, Tavi Clonda, cât și după minunățiile lor: Victoria și Iris.

De curând, celebra prezentatoare de la Antena Stars și-a exprimat în mod public dragostea pentru centrul Universului său: cele două fiice. Gabriela Cristea a demonstrat astfel că își iubește copiii în egală măsură, având pentru amândouă câte o declarație de suflet, ce i-a emoționat extrem de tare pe fani.

Gabriela Cristea a postat două fotografii pe Instagram, una cu Victoria și alta cu Iris, ocazie prin care și-a descris fetițele așa cum știe mai bine și mai frumos.

„Fericirea mea, împlinirea mea, prima mea copilă!”, a scris Gabriela Cristea în dreptul imaginii cu Victoria.

Fotografia cu Iris a urmat-o imediat, iar Gabriela Cristea a folosit cuvinte la fel de emoționante.

„Înțeleaptă, puternică și dornică să-și cunoască destinul. Ea este micuța mea copilă.”, a scris vedeta în dreptul fotografiei cu micuța Iris.