Gabi Luncă, internată de urgență la ATI

Gabi Luncă este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică lăutărească din țara noastră. Ajunsă la vârsta de 82 de ani, artista a contractat nemilosul virus al momentului și a ajuns de urgență la ATI, pentru că starea ei de sănătate s-a agravat considerabil.

Cântăreața a început să tușească foarte tare încă de pe data de 8 martie. Această tuse seacă i-a dat de gândit fiicei sale, care a decis să o ducă la medic pentru a se testa de coronavirus. La sosirea testului, ea a aflat că are coronavirus, însă medicii au externat-o, pe motiv că este vorba despre o formă ușoară a bolii.

La scurt timp, starea ei de sănătate s-a agravat. Gabi Luncă a început să respire din ce în ce mai greu, motiv pentru care a ajuns din nou la Spitalul Județean Ilfov și a fost internată direct în secția de Terapie Intensivă. În acest moment, ea nu este intubată și medicii încearcă să evite această situație.

Gabi Luncă a mai avut și alte probleme de sănătate grave

Mai grav, ea a fost diagnosticată și cu cancer la sân. Boala și-a pus grav amprenta asupra ei atât fizic, cât și psihic, dar a găsit puterea de a trece peste, deși și-a pierdut un sân și părul i-a căzut complet.

„Se poate scăpa foarte uşor de cancer în ziua de azi. Eu am mers la medic imediat ce am simţit că este ceva în neregulă cu mine. M-am operat, am făcut tratament, tot ce au spus medicii, şi am scăpat. Dumnezeu m-a scăpat.

Am cerut să îmi fie tăiat sânul. Nu mi s-a părut extrem de grav, având în vedere ce am văzut acolo în salon.

Ca în palmă eram în cap. Am purtat perucă foarte mult timp, dar acum totul este bine”, mărturisea Gabi Luncă.