Polițiști și jandarmi pregătiți să intervină la funeraliile lui Emi Pian

Astăzi are loc înmormântarea interlopului Florin Mototolea, cunoscut sub numele de Emi Pian. La funeralii sunt așteptate zeci de persoane, care vor trebui să respecte regulile care includ distanțarea socială și purtatul măștii de protecție. Pe lângă cunoscuții interlopului, la înmormântare vor fi prezenți mulți polițiști și jandarmi, pregătiți să intervină în orice moment.

Polițiști și jandarmi pregătiți să intervină la funeraliile lui Emi Pian
Este cunoscut faptul că astfel de evenimente se desfășoară întotdeauna cu un număr mare de participanți, și dat fiind contextul epidemiologic în care ne aflăm, oamenii legii sunt pregătiți să intervină.

Conform regulilor pe care le cunoaștem cu toții, nu sunt permise adunările de mai mult de 50 de persoane, fiind vorba despre un eveniment în spaţiu public şi toți cei prezenți trebuie să poarte măşti de protecţie.

Foarte important, participanții trebuie să stea în grupuri cât mai mici şi distanţate, nu mai mari de 4-6 persoane.

Interlopul Emi Pian va fi înmormântat astăzi, în cimitirul Tudor Vladimirescu de pe Șoseaua Antiaeriană. Funeralii vor avea loc în jurul orelor 13.00.

Chiar de la primele ore ale dimineții este agitație mare în curtea casei lui Emi Pian, dar și pe stradă. Zona în care locuiește familia interlopului este împânzită de jandarmi și polițiști care, de mai multe zile asigură paza în scopul evitării eventualelor conflicte care pot apărea între clanuri.