Fostul sot al Mihaelei Radulescu, dezvaluire INCREDIBILA despre ea: Am prins-o in pat cu…

Primul sot al Mihaelei Radulescu a dezvaluit in urma cu cativa ani care a fost motivul

pentru care a divortat de prezentatoarea emisiunii ”Ferma – Un nou inceput”.

Bogdan Radulescu a marturisit ca fosta sa sotie avea la vremea respectiva un anturaj

dubios care nu i-a placut niciodata.

Primul sot al Mihaelei Radulescu a dezvaluit motivul divortului

Bogdan Radulescu, primul sot al Mihaelei Radulescu a povestit care a fost motivul care a dus la despartirea de prezentatoarea TV. Totodata, Bogdan Radulescu a dezvaluit ca Mihaela Radulescu, nascuta Tiganu avea la momentul respectiv un anturaj dubios si a inceput sa lipseasca noptile spunand ca repeta pentru trupa de dans sportiv pe care o avea Bradusa Novac, prietena vedetei.

„Se imprietenise la facultate cu Brandusa Novac. A intrat in trupa ei de dans sportiv, de la Casa de Cultura a Studentilor. De atunci au inceput adevaratele probleme. Venea tarziu acasa, apoi a inceput sa lipseasca noptile. Mai treceam si eu pe la repetitii, sa inteleg ce se intampla. Nu mi-a placut deloc anturajul Mihaelei. Ii ziceam sa nu se duca, dar ea se ducea, nu ma lua in seama…”, a declarat Bogdan Radulescu, potrivit libertatea.ro.

Adevaratul motiv care a dus la despartirea Mihaelei Radulescu de primul sot a fost faptul ca vedeta Pro TV si-a inselat partenerul de viata. „Aveam tot mai multe semnale ca-mi ascunde ceva. Apoi, din pacate, am avut confirmarea. Cand am venit intr-o zi acasa, pe neasteptate, am prins-o in pat cu un dansator, Laurentiu, coleg cu ea de trupa”, a mai spus Bogdan Radulescu la momentul interviului.