Florin Salam, internat într-o clinică ce tratează dependența de jocuri de noroc, la Viena? Recent, manelistul a pierdut 145.000 euro la ruletă

Florin Salam se află la Viena, acolo unde ”se tratează” după o perioadă care l-a dus la epuizare. Manelistul nu a spus însă de ce anume se tratează.

Cu două zile în urmă, Florin Salam a intrat într-un live pe un cont de socializare prin care a dezvăluit că se află la Viena. Cântărețul nu a fost însă 100% sincer, se pare, în ceea ce privește modul său de recuperare. El a spus că a decis să intre în pauză vocală, după care a spus că după doar o săptămână de tratament a slăbit și se simte cu 10 ani mai tânăr. În cele mai multe cazuri, artiștii care intră în pauză vocală evită chiar să și vorbească iar lipsa folosirii vocii nu duce în nici un caz la pierderea în greutate.

Ce face totuși, Salam, la Viena? Surse din apropierea cântărețului susțin că acesta s-a internat voluntar la o clinică ce tratează dependențele de orice fel. La respectiva clinică vin pacienți care au probleme cu alcoolul, cu medicamentele, cu droguri sau alte substanțe dar și dependenții de jocuri de noroc, de internet. De asemenea, șefii clinicii spun că tratează cu succes și dependențe mai puțin obișnuite, cum ar fi cele de muncă sau chiar de cumpărături! Presa a relatat cu o săptămână în urmă faptul că Florin a pierdut la ruleta unui cunoscut hotel din București suma de 145.000 euro, în doar două seri. La puțină vreme după ce informația a devenit publică, Florin Salam a plecat la Viena.Citeste si: Florin Salam a rupt tăcerea! ”După 20 de ani de carieră…”

Citeste si: Probleme uriașe pentru Florin Salam! Mircea Nebunu l-a pus la punct

Citeste si: Ce face Florin Salam în timp ce este căutat de toată lumea! Dezvăluiri EXCLUSIVE

Florin Salam: ”Noi mai și bem cu socrul, cu ginerică”…

În live-ul făcut pe Facebook, Salam a negat că ar avea probleme ”grave” de sănătate și că nu s-a simțit bine ”vocal”.

”După 20 de ani de muncă în care am avut și 4 cântări pe zi, toate ”forță” și băutura care s-a consumat acolo și oboseala… că noi mai și bem, că asta-i viața… Mai bei cu nașul mare, mai bei cu ginerică, mai bei cu socrul… Uite că după atâția ani, doar după o săptămână de tratament, arăt mai tânăr cu 10 ani. Și peste o săptămână o să arăt mai tânăr cu încă 10 ani”, a spus Florin Salam de la Viena.