Florin Salam, internat în stare gravă în spital!

De ceva vreme, Florin Salam și-a tot băgat fanii în sperieți. După ce s-a aflat că manelistul suferă din cauza oboselii, care i-a accentuat niște probleme de sănătate, cântărețul și-a anulat acum și mai multe concerte. Bineînțeles, fanii au început să se îngrijoreze și să se întrebe ce se întâmplă cu Florin Salam. Acum, Roxana Dobre a făcut anunțul.

Manelistul este internat într-un spital din America, însă Roxana Dobre nu a oferit mai multe detalii despre ce se întâmplă cu tatăl copiilor ei.

„Bună seara. Sunt întrebată de foarte mulți fani dacă este adevărat. Da, Florin e internat la un spital din America. Atât vă pot spune momentan”, a transmis Roxana Dobre, într-o postare de pe Facebook.

Vă reamintim că, în ultima perioadă, Florin Salam s-a tot luptat cu niște probleme de sănătate cauzate de epuizare. Manelistul, care obișnuia să muncească de dimineață până seară, s-a retras ușor ușor din lumina reflectoarelor, ajungând astfel să nu mai apară pe scenă și chiar să își anuleze toate concertele din acest an.

„Florin Salam nu este bolnav, este doar epuizat”, explicau niște surse din anturajul manelistului. „A mai ajuns, și în alte dăți, la spital, din această cauză, el fiind epuizat după recitaluri și din cauza stresului.”