Fiicele lui Corneliu Vadim Tudor, ruinate

Fiicele lui Corneliu Vadim Tudor nu au rămas cu nimic din averea acumulată de politician. După ce ministrul Ana Birchall și-a recuperat suma pe care “Tribunul” i-o datora în urma unui proces și după ce au plătit mai multe datorii, moștenitoarele lui Vadim sunt complet ruinate.

Cu ani în urmă, Corneliu Vadim Tudor a făcut o serie de afirmații considerate jignitoare de magistrați, la adresa Anei Birchall. Acesta l-a dat în judecată și a câștigat despăgubiri în valoare de 45.000 de euro, însă politicianul a murit înainte de a le achita.

Doamna ministru ne-a luat tot, prin executările silite a obţinut cei 45.000 de euro, astfel că în restul dosarelor de executare deschise în instanţă, s-a constatat că acţiunile au rămas fără obiect, din moment ce şi-a recuperat banii din vânzarea obiectelor de valoare pe care le-a deţinut tatăl meu

”, a povestit Lidia Vadim.

Din punct de vedere legal, demersul Anei Birchall este cât se poate de justificat. Din punct de vedere uman însă, mulți au judecat-o pentru că s-a luptat cu fiicele lui Vadim pentru 45.000, o sumă insignifiantă ținând cont de averea fabuloasă a ministrului.

Potrivit declarației de avere din 2016, Ana Birchall deține 3 terenuri în județul Suceava. De asemenea noul ministru deține două proprietăți în București, una în Doina Arini, județul Suceava, o casă în New Haven, Connecticut, SUA, și o proprietate în orașul New York.