Fiica lui Gigi Becali rupe tăcerea

“Alexandra Becali, fiica mijlocie a lui Gigi Becali, a fost părăsită de iubit la numai două săptămâni de la nunta surorii sale, Teodora” – este informația care a circulat luna trecută în tabloidele din România. Alexandra vine acum cu precizări legate de această “despărțire”, spunând că, de fapt, ea și Mihnea Grigoriu nu au fost niciodată iubiți.
“Am de făcut câteva precizări cu privire la știrile apărute în presa mondenă, în care se scrie că de câteva săptămâni eu și familia mea am trece printr-o dramă.

Eu și Mihnea Grigoriu ne cunoaștem încă din copilărie și niciodată nu ne-a legat nimic mai mult decât relație de prietenie, fapt pe care de altfel el însuși îl poate confirma.

Având în vedere educația pe care am primit-o de la părinții mei și discreția care mă caracterizează, nu voi mai face niciun comentariu cu privire la acest subiect și am speranța că jurnaliștii care încă își mai ghidează cariera după principiile deontologice vor face corecturile necesare, iar pe viitor vor evita să mai scrie știri vădit mincinoase cu privire la viața mea și a familiei mele. Este totuși păcat că momentele fericite prin care trecem să fie umbrite de asemenea neadevăruri care, în defintiv, nu fac decât afecteze încrederea publicului în mass-media românească”, spune Alexandra Becali.