Fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani face dezvăluiri despre scandalul provocat de Fulgy: „Sufăr pentru tata…”

Ramona Manole, fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, a comentat situația dificilă prin care trece acum familia tatălui ei. Astfel, se poate vedea că tânăra suferă foarte mult pentru tatăl ei! De menționat că Ramona a avut ceva de spus și în urmă cu un an, când Margherita, sora lui Fulgy, a avut probleme.

Familia de la Clejani se confruntă acum cu un nou scandal care are ca motiv consumul de droguri. Dacă în urmă cu un an protagonista era Margherita, iată că acum îi calcă pe urme frățiorul ei mai mic Fulgy. Acesta a fost prins conducând sub influența substanțelor intersize, iar scandalul creat a ajuns și la urechile fiicei nelegitime a lui Ioniță de la Clejani.

Ce spune fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani despre scandalul provocat de Fulgy

Fulgy și Margherita, copiii cei mici ai lui Ioniță de la Clejani, au avut tot ce și-au dorit, au fost răsfățați de părinții lor, însă, din păcate, nu au putut gestiona celebritatea. Sora lor vitregă, Ramona Manole, sare în apărarea familiei tatălui ei. Tânăra spune că cel mai mult suferă pentru tatăl ei, care are de gestionat problemele grave cu drogurile pe care le-a avut Marga și acum Fulgy.

„Nu vreau să îl vorbesc de rău pe Fulgy. Mie, una, nu îmi place ce văd la televizor, în momentul de față, nu îmi place că sunt puși la colț de toată lumea și judecați de o țară întreagă. Eu apreciez numele acesta, și îl respect foarte mult, a spus Ramona