Un bărbat le-a batjocorit pe fetele iubitei sale. Femeia a plecat la muncă în străinătate și și-a lăsat copilele în grija agresorului! Citeşte întreaga ştire: Un bărbat le-a batjocorit pe fetele iubitei sale. Femeia a plecat la muncă în străinătate și și-a lăsat copilele în grija agresorului!

Un bărbat în vârstă de 31 de ani din Valea Muntelui, județul Neamț, a fost reținut, fiind acuzat de sex cu minori.
Bărbatul a întreținut relații sexuale cu fetele concubinei sale, a anunțat zch.ro. Mama fetelor a plecat la muncă în străinătate și și-a lăsat copilele în grija agresorului! El a fost arestat joi, 20 iunie 2019, pentru că a întreținut, în mod repetat, relații sexuale cu două minore.

Agresorul a fost arestat chiar dacă fetele, de 13 și 14 ani, ar fi fost de acord să facă sex cu acesta. Situația durează de vreun an, adică din momentul în care mama fetelor a plecat la muncă în străinătate și le-a lăsat în grija iubitului ei, acasă la acesta.

„În temeiul art. 226 Cod procedură penală, raportat la art. 203 alin. 3 Cod procedură penală, art. 202 alin. 1, 3 şi 4 litera e Cod procedură penală, şi art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Bicaz, având ca obiect luarea măsurii arestării preventive a inculpatului: F. F., cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor în formă continuată. (…)

Dispune arestarea preventivă a inculpatului F.F. cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor în formă continuată, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 20.06.2019 si până la data de 19.07.2019 inclusiv. (…) Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la pronunţare pentru inculpat şi de la comunicare pentru procuror.

Pronunţată în camera de consiliu, azi, 20.06.2019, ora 15.30”, se precizează în soluția pe scurt a instanței.