Femeia moartă în urma operațiunii de deratizare va fi înmormântată lângă copilul ei

Crina Bota, femeia în vârstă de 29 de ani care și-a pierdut viața în urma unei operațiuni de deratizare ce a fost efectuată în blocul în care locuia, va fi înmormântată alături de fiul ei, Darius, de doar trei ani.

Mitropolitul Banatului IPS Ioan Selejan a sărit în ajutorul familiei îndurerate imediat după tragedie și va acoperi costurile pentru înmormântarea copilului și a mamei acestuia. Trupurile neînsuflețite ale celor doi au fost preluate de la IML de niște rude, ei urmând să fie înmormântați joi după-amiază, în Cimitirul Stuparilor.

Soțul femeii va fi externat astăzi, pentru a-și conduce copilul și soția pe ultimul drum.

”S-a găsit în Cimitirul Stuparilor locul unde a fost înmormântată și sora doamnei. Inițial era stabilit un alt loc, într-un alt cimitir, dar în cele din urmă s-a găsit locul și urmează să fie înmormântați acolo. Am vorbit cu părintele consilier pe probleme sociale de la noi să vorbească la spital, dacă este cazul și se poate, să îl externeze pe soțul femeii pentru mâine, măcar pentru înmormântare, dacă nu este încă bine, măcar cu echipaj medical, și întrucât nu se va putea intra nici diseară în bloc, ar fi mai bine să rămână și noaptea această la spital”, a spus pentru opiniatimisoarei.ro Mitropolitul Banatului IPS Ioan Selejan, cel care s-a oferit încă de la producerea tragediei să ajute familia greu încercată, dar și pe cei care au fost nevoiți să-și părăsească locuințele, după ce autoritățile au decis evacuarea blocului.

Trei persoane, între care un bebeluș de zece zile și un copil de trei ani, au murit după ce în blocul în care trăiau a avut loc o amplă operațiune de dezinsecție. De asemenea, aproape 40 de persoane au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.