Familia Luizei Melencu, la Palatul Cotroceni

În căutarea răspunsurilor cu privire la dispariţia Luizei, familia Melencu a ajuns şi la Palatul Cotroceni. Mama, bunicul adolescentei şi avocatul lor au discutat toate amănuntele din anchetă cu consilierul prezidenţial Adrian Muraru.

M-a afectat discuţia, chiar am plâns. Discutând despre caz. Am zis exact ce ni s-a întâmplat, că totul a plecat cu stângul de prima dată. A zis că vom fi cu siguranţă ajutaţi.” , a povestit mama Luizei Melencu. Totuşi, mama Luizei susţine că nu a primit răspunsurile pe care le aştepta. Aşa că face apel la preşedinte, încă o dată, pentru a se întâlni faţă în faţă cu el. „Eu am venit cu mesajul disperat faţă de dânsul şi sper să ajungă la dânsul acest mesaj. Aş fi vrut o întâlnire cu dânsul, dar nu am primit un răpuns. Totuşi aş vrea o întâlnire persoanală cu dânsul, să stăm de la om la om, totuşi o să mai fac acest mesaj încă o dată ca să mă fac auzită.” , a adăugat aceasta.

Pe de altă parte, avocatul familiei susţine că întâlnirea de aseară a avut loc de ochii opiniei publice. Admite însă că au fost ascultaţi şi crezuţi în ceea ce priveşte obstacolele pe care le-au întâmpinat până acum.