făcuse nevoile, a văzut în vasul WC-ului ce ieșise din ea. A luat tot, a înfășurat într-o cârpă și l-a aruncat la gunoi, de frică a fugit! Familia a aflat abia târziu. Ce pățise femeia, soțul ei a spus tot

Un băiețel din Iowa, SUA, crește frumos acum, are doar 16 luni dar este un copil fericit, deși mama lui l-a lăsat să moară într-un coș de gunoi din spital. Matthew Addison are doar 16 luni dar a existat o vreme când familia sa nu știa sigur dacă va supraviețui.

Brandon Addison, tatăl lui Matthew, a spus că totul a început după ce fiica lui, Ahnna, s-a îmbolnăvit și a fost dusă de urgență la spital: ,,În timp ce eram la spital, eu a trebuit să plec într-o noapte pentru a mă pregăti de serviciu”.

În timp ce aștepta în spital, Ashley Hautzenrader, mama lui Matthew, a născut brusc într-o toaletă a spitalului. În starea ei de șoc, femeia l-a învelit pe nou-născut într-o față de pernă și l-a aruncat la gunoi, apoi a fugit.

Din fericire, cel care l-a salvat pe bebeluș a fost un angajat al spitalului, acesta l-a găsit și l-a sunat imediat pe tată, care mărturisește amintindu-și acel moment: ,,Atunci inima mea s-a blocat, și tot ce puteam gândi era să fie el bine, mi-au spus că era foarte rece și că l-au pus sub o lampă. Eram în șoc”.

Se pare că tatăl a vorbit cu femeia înaintea incidentului despre sarcină, dar acestuia nu i-a fost prea clar dacă partenera lui a recunoscut că este însărcinată. În timp ce Addison încă are inima frântă din cauza a ceea ce i-a făcut mama copilului, el speră ca acestă poveste să arate altor părinți că există și alte alegeri în astfel de situații.

El spune: ,,Dacă nu sunteți în stare să creșteți un copil, nu faceți ce-a făcut ea. Mergeți și aflați despre posibilități de adopție și despre orfelinate”.

Mama copilului a fost condamnată la doar 5 ani de închisoare cu suspendare și de monitorizare atentă din partea autorităților după ce psihiatrii au depus mărturie că atunci când a făcut această faptă îngrozitoare, suferea de stres post-traumatic, așa cum a avut și după ce a născut primul ei copil, pe Ahnna, care, în cele din urmă, a suferit și un transplant de inimă.