EXCLUSIV. MARCEL PAVEL A FOST CONFIRMAT POZITIV CU NOUL CORONAVIRUS. MEDICII AU ÎNCEPUT TRATAMENTUL ÎMPOTRIVA BOLII RARE: “SUNT RĂGUȘIT, CRED CĂ…”

Marcel Pavel a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus în această seară. Surse medicale au dezvăluit în exclusivitate pentru Cancan.ro rezultatul testului și au oferit și alte informații despre starea artistului. În plus, specialiștii care se ocupă de cântătețul de 60 de ani au început deja să îi administreze un tratament împotriva bolii rare din China.
Marcel Pavel a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus
Conform unor surse medicale, Marcel Pavel a fost luat în această seară de acasă cu izoleta, după ce rezultatul testului făcut pentru COVID-19 a fost pozitiv. Artistul a fost transportat la un spital din București, unde a început deja lupta împotriva virusului mortal. În urmă cu câteva minune, un reporter de la Gândul.ro a încercat să ia legătura cu talentatul cântăreț, însă, nu a putut fi contactat, pentru că avea telefonul închis.
ntr-un interviu oferit azi, puțin după ora prânzului, îndrăgitul cântăreț a declarat: “Sunt răgușit, cred că am răcit la filmări. Familia mea se simte bine. Aștept mâine rezultatul și sper să fie negativ”, potrivit click.ro. În ultima perioadă, el a filmat pentru emisiunea “Te cunosc de undeva!”, prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși la Antena 1.

După această veste tristă… respectiv că Marcel Pavel a contractat SARS-CoV-2, cel mai probabil, membrii familiei sale vor intra în carantină în următoarele 14 zile.
În urmă cu trei zile, soția lui Marcel Pavel a împlinit o frumoasă vârstă și el i-a transmis public un mesaj emoționant – “ (…). Astăzi (n.r.: 14 iunie), frumoasa mea soție, Violeta Pavel, își sărbătorește ziua de naștere! Să-i urăm împreună: «LA MULȚI ANI»!🌹🌹🌹❤❤❤ Dumnezeu să ne binecuvânteze!🙏❤🙏❤🙏❤” – care a fost însoțit de o poză de colecție în care apare sărbătorita și fetița lor de șapte ani;
Marcel Pavel are trei copii
Cântărețul Marcel Pavel și soția sa, Violeta, sunt căsătoriți de peste două decenii. În trecut, partenera artistului a fost balerină la Teatrul Balșoi din Moscova. Ei au împreună trei copii, Richard (24 ani), Sasha (22 ani) și Iuvenalia Ioana (7 ani).