EXCLUSIV. Eugenia Șerban a învins cancerul la 51 de ani: „Merg la control din 6 în 6 luni și iau pastile încă 5 ani”

Eugenia Șerban a învins cancerul. A fost diagnosticată cu două forme de cancer (ginecologic și la sân) într-un singur an și a stat 12 ore pe masa de operație. A reușit însă să învingă cancerul!

Actrița Eugenia Șerban se reface acum, treptat, după ce a trecut prin cea mai urâtă perioadă din viața ei.

Mâine împlinește 51 de ani, iar prietenii au început s-o viziteze de trei zile încoace pentru a o sărbători cum se cuvine.

Eugenia Șerban a învins cancerul la 51 de ani

  • Eugenia, anul trecut dansam și ne distram împreună la ziua ta, împlineai 50 de ani. Nimeni nu a știut atunci că treceai prin ședințe grele de chimioterapie și că te luptai cu cancerul.

Așa este! Nu am vrut să știe nimeni. Erau doar câțiva oameni acolo care știau. Doctorul meu de la Spitalul Colentina, care stătea săracul cu ochii pe mine să nu mi se facă rău de la chimioterapie. M-ar fi doborât psihic dacă aș fi spus atunci în perioada aia că am cancer. Îți dai seama cum apăream în toate ziarele. Nu aș fi rezistat și nu aș fi putut să înving boala. Acum sunt bine, mâine este ziua mea și deja e pelerinaj la mine acasă. Vin prietenii de trei zile să mă sărbătorească. Am gătit non-stop. Le-am făcut plăcintă cu dovleac, mâncare de arpagic cu pui, plăcintă cu brânză dulce, gusturile copilăriei.

  • Cum te simți acum? Te-ai refăcut?

Mă simt foarte bine, sunt OK și sper sa fiu bine în continuare. Îmi lipsește însă scena. Trebuie să merg la controale din șase în șase luni și să iau pastile vreo cinci ani de acum încolo. În perioada asta am stat în casă, îi gătesc băiatului meu o dată pe săptămână. Este în țară, stă cu iubita lui, ne vedem des acum. La începutul pandemiei a fost mai greu, lui îi era foarte frică.