Eva Măruță a fost diagnosticată pozitiv cu coronavirus.

S-a întâmplat după ce părinții ei, Andra și Cătălin Măruță au primit același diagnostic. Prezentatorul TV a făcut anunțul cu privire la starea de sănătate a lor. Se pare că numai David a reușit să scape de infectarea cu coronavirus.
Eva Măruță are coronavirus

Și Eva Măruță a fost infectată cu coronavirus, nu doar Andra și Cătălin. Micuța în vârstă de 5 ani stă acasă, în izolare cu părinții ei. Se pare că singurul din familia Măruță care a scăpat în sensul în care nu s-a infectat este David, băiatul celor doi. De nevoie, familia Măruță s-a autoizolat. Din fericire, atât Eva cât și părinții ei se simt bine și se tratează acasă întrucât au făcut o formă ușoară a virusului.

„Ce vreme frumoasă, numai bună de vacanță, mai ales că săptămâna viitoare este și vacanța copiilor. Asta este, chiar o să avem o vacanță împreună, în perioada asta vrând, nevrând. Tot ce putem să vă spunem este că ne simțim bine. Vă mulțumim pentru mesaje, pentru gânduri și aveți grijă de voi: sănătatea pe primul loc. O să vă mai țin la curent cu perioada asta”, a spus Cătălin Măruţă pe Instagram.

Chiar dacă este în izolare, Cătălin Măruță a ținut să le transmitp fanilor lui, că emisiunea pe care o prezintă pe Pro TV va continua și în această perioadă. Vestea infectării cu coronavirus a prezentatorului TV a luat prin surprindere pe toată lumea, însă se pare că echipa de La Măruță s-a organizat astfel încât show-ul zilnic să meargă mai departe.