Este de necrezut ce a pățit o femeie după ce și-a lăsat câinii să o lingă pe față! Medicii i-au spus că mai are 30 de minute de trăit!

O femeie din Marea Britanie a aflat pe pielea ei ca aceasta este cea mai mare greseala pe care o poti face! Totul a inceput dupa ce, intr-o dimineata, a observat ca nu este tocmai in apele ei.
Initial nu a dat importanta acestui lucru, crezand ca este doar ceva trecator. Insa pe masura ce zilele treceau, femeia se simtea din ce in ce mai rau.
Speriata, a mers la cel mai apropiat spital, la urgenta. Acolo, dupa o serie scurta de investigatii, medicii i-au dat o veste socanta: „Doamna, in 30 de minute ati putea muri!”.

Pacienta avea septicemie, iar usor usor organele vitale ii cedau. Din fericire, a avut noroc: medicii au actionat la timp, iar dupa ce au internat-o la terapie intensiva i-au administrat o serie de perfuzii si tratamente puternice.
Ulterior s-a demonstrat ca femeia contactase un virus extrem de periculos de la cainii ei, carora le permitea sa o linga pe fata in fiecare zi.

!!! BONUS !!!
Stim ca adori atunci cand dragalasesti catelul, iar acesta iti raspunde cu bucurie p…
Preluat de pe https://frumusetile.com