„Era mumificată! Nu e o scenă pe care o vezi foarte des”

Cezara Ioana Mureșan, în vârstă de 26 de ani, era fiica lui Radu Mureșan, patronul unei firme de pază și a altor afaceri din Cluj.

Pe 18 decembrie, mama ei s-a dus la ea acasă. Când a intrat în locuință, femeia a făcut o descoperire teribilă! Fiica ei era decedată, întinsă pe pat, mumificată.

„Era moartă de un timp bun. Corpul ei era în stare avansată de putrefacție. Din cauza timpului lung în care a stat cadavrul în apartament a început să se usuce, era mumificată. Nu e o scenă pe care o vezi foarte des și nu e ușor să faci cercetări într-un mediu atât de ostil. Fata era cunoscută, băga de toate. Din câte am înțeles situația le era scăpată de sub control inclusiv părinților care au încercat să o ajute”, a declarat o sursă din rândul anchetatorilor pentru sursa citată.

Potrivit anchetatorilor, cadavrul, la o primă evaluare, nu prezenta urme de violență. Casa nu era răvășită și toate bunurile erau la locul lor.

Era cunoscut faptul că Cezara avea mari probleme cu consumul de droguri. Oamenii legii nu exclud ipoteza potrivit căreia moartea tinerei să fi survenit ca urmare a unei supradoze de stupefiante și exclud, pentru moment, varianta unei crime.