Era insarcinata in 6 luni cand Adi, sotul ei, i-a spus ca isi face o amanta. Culmea, nevasta le stia si programul, dar motivul pentru care a acceptat acesta lucru e incredibil. Fabulos ce-a urmat. Toti au felicitat-o pentru ceea ce i-a facut barbatului

Am divortat acum 35 de ani, si alea nu erau vremuri de dat divort, credeti-ma! l-am iertat multe sotului meu, insa faptul ca a trebuit sa accept sa aiba o amanta, eu fiind insarcinata, mi-a distrus viata. Era sa pierd copilul, si asta n-am mai suportat!

Pentru ca, daca iti doresti zi de zi aceleasi lucruri, o ureche mare si invizibila le aude. si le implineste. Culmea, exact atunci cand ai nevoia cea mai mare.

Drame si nefericiri se consuma si aici. La fel, impliniri si fericiri. De altfel, dragostea e universala, e o lectie pe care o stim cu totii. Universali sunt si unii barbati. Iata alta lectie de care au parte multe femei! Printre ele, ma aflu si eu. Eram insarcinata in 6 luni cand Adi a venit la mine si mi-a zis foarte franc:

— Lidia, sa stii ca eu nu o pot duce mult timp asa!

— Asa cum? l-am intrebat eu curioasa de iesirea lui.

— Asa fara sex!

— Nu poti sa mai ai si tu putina rabdare?

— Jumatate de an am suportat! Nu mai pot inca 3 luni!

— Numai la prostii iti sta capul, barbate! De parca nu ai sti ca risc sa pierd sarcina…

— Risti mai mult de-atat! a adaugat el.

— Ce mai risc, Adi?

— Sa ma pierzi si pe mine!

— Dar stii ca ai tupeu! Cine te-a invatat sa imi spui prostiile astea?!

— Eu imi gasesc o femeie, nu mai pot rezista fara sex!

— Gaseste-ti si du-te invartindu-te! Esti luat cu capul! i-am spus sotului meu extrem de nervoasa.

Cine a trecut prin asa ceva stie ce inseamna asta. Cine nu, nu-i doresc! Eu am crezut ca barbatul meu glumeste, dar, din pacate, vorbea serios.. Eram dispusa sa imi risc casnicia numai sa pot aduce si eu pe lume un copil.