Emoții uriașe pentru Simona Gherghe

Emoții uriașe, astăzi, pentru Simona Gherghe. Frumoasa prezentatoare și-a botezat băiețelul, pe Vlad Ioan, iar bucuria și împlinirea sunt fără cuvinte pentru vedeta Antenei și pentru soțul ei.

Simona Gherghe a devenit mămică pentru a doua oară la începutul lunii mai a anului trecut, atunci când l-a născut pe Vlad Ioan. Micuțul a venit cu mare bucurie în viața familiei sale, care l-a așteptat cu brațele deschise. În plus, pentru a se dedica cât mai mult familiei, Simona Gherghe a decis să ia o pauză de la muncă și să petreacă cât mai mult timp cu copiii săi.

Daniel Buzdugan, Ionela Năstase și mulți mulți alții le-au fost alături lui Răzvan și Simonei Gherghe. În plus, invitata specială a serii a fost nimeni alta decât Mirela Vaida, buna sa prietenă și colegă, care a încântat invitații cu vocea sa superbă.

”Simona Gherghe, fosta mea colegă de la Radio Nord Est (Iași), și-a boteazat azi băiețelul, Acum petrecem”, a scris Daniel Buzdugan pe Instagram, alături de o fotografie cu fericiții părinți. De altfel, nu putem să nu observăm că Simona Gherghe a ales o rochie extrem de frumoasă și elegantă pentru ziua cea mare, iar, bineînțeles, soțul ei nu s-a lăsat nici el mai prejos.